Ontbijtpannenkoekjes met havermout
Begin je ochtend vol energie met deze healthy pannenkoekjes. Stapel er een paar op elkaar. Een dun laagje appelstroop ertussen, top af met poedersuiker, geniet met een lekkere kop koffie of thee en je bent er helemaal klaar voor!
Ingredienten
Havermoutmeel
2 eieren
Amandelmelk
1 el appelstroop
Poedersuiker
3 tl zonnebloemolie
Bereiden
Meng met een garde havermout, eieren en amandelmelk door elkaar tot een glad schenkbaar beslag.
Doe 1 tl olie in een kleine koekenpan en schenk hier 1/3 van het beslag in. Bak de pannenkoek op medium vuur aan de onderzijde goudbruin en draai om als de bovenkant droog is. Bak de andere kant nog even kort en plaats de pannenkoek op bord. Herhaal dit nog 2 keer.
Smeer tussen de pannenkoeken een dun laagje appelstroop. Bestrooi de bovenkant met poedersuiker. Direct serveren.